Cautare

494 de rezultate pentru "ene danut" (4.20 secunde)
Acelasi UNCJR s-a plans de gravele imixtiuni ale prefectului in activitatea consiliilor judetene (de unde se vede ca duelul constantean Nicusor Constantinescu - Danut Culetu nu este un caz izolat).
Presedintele executiv al organizatiei municipale Constanta a Partidului Democrat, consilierul local Danut Moisoiu, este convins ca in urmatoarea perioada vom asista la o noua lovitura de teatru in scandalul deconspirarii fostilor colaboratori ai Securitatii comuniste.
"Acest om bolnav de scenarita, el si cu cel care are cioc, fost presedinte al tarii, dar si "Gica-contra" de Ludovic Orban, si-au facut un scop din viata si din existenta lor de a cauta dosare de cai morti", a apreciat presedintele executiv al Organizatiei Municipale a PD Constanta, Danut Moisoiu, fost membru PUR
O parte dintre ei a luat-o pe jos catre restaurantul La Colonade, acolo unde prefectul Danut Culetu le rezervase cateva mese, cu o ora inainte.
In perioada 12-14 septembrie, prefectul Constantei, Danut Culetu, va participa la Galati, la un curs de "Redefinire a competentelor prefectului".
Cat priveste cursurile "Team-bulding-ului", ele vor incepe astazi, prinre invitati numarandu-se primarul Medgidiei, Dumitru Moinescu, Tanase Barde, dar si Danut Moisoiu.
Candidatul Partidului Democrat pentru Primaria Constanta se lasa cu greu aflat - cel putin oficial nu se spune nimic decat ca "se efectueaza sondaje de opinie pentru stabilirea celor mai bine cotati membri", dupa cum declara, de data recenta, presedintele executiv al Organizatiei Municipale, Danut Moisoiu.
Nicolae Plesita, Corneliu Paltanea, Dinu Amoncei, Ion Ceausu, Ion Cusac, Nicolae Dinu, Dorel Voron, Danut Marinescu si Mir-cea Parvulescu. Cei 11 informa-tori deconspirati sunt:
In perioada 8- 11 octombrie 2006, prefectul Danut Culetu va conduce o delegatie reprezentativa a judetului Constanta in Germania, Landul Renania de Nord Westfalia.
In perioada 8- 11 octombrie 2006, prefectul Danut Culetu va conduce o delegatie reprezentativa a judetului Constanta in Germania, Landul Renania de Nord Westfalia.
Stirea a fost adusa la cunostinta opiniei publice de consilierul Danut Moisoiu, presedintele executiv al organizatiei municipale a Partidului Democrat.
Duminica se va materializa promisiunea facuta acum ceva timp de Danut Moisoiu, iar PD il va avea ca invitat pe euroobservatorul Maria Petre, parlamentar democrat.
Locuitorii din Tortomanu reclama in memoriul inaintat prefectului Danut Culetu 24 de nereguli pe care primarul Gheorghe Panait le-ar fi savarsit in ultimii doi ani ai mandatului sau.
Danut Moisoiu, presedintele executiv al organizatiei municipale a PD a recunoscut ieri ca realegerea lui Geoana la presidentia PSD reprezinta un lucru cat se poate de benefic pentru democrati.
Astfel, s-a convenit ca presedintia comisiei si functia de secretar sa revina opozitiei, respectiv senatorului PRM Carol Dina si social-democratului Danut Ungureanu.
Potrivit liderului liberal, are intalniri saptamanale cu Danut Moisoiu sau Laurentiu Mironescu, avand astfel prilejul sa constate un amanunt interesant pentru el.
Edilul a tinut sa anunte abia la sfarsitul sedintei de prezentare a bilantului pe 2006 inalta distinctie, luandu-l prin surprindere pana si pe prefectul Constantei, Danut Culetu, prezent si el la Harsova.
Prefectul Constantei, Danut Culetu, a anuntat intr-o conferinta de presa organizata ieri, ca a fost intocmita o comisie, prin ordinul prefectului, care sa verifice autenticitatea semnaturilor stranse pentru inlocuirea primarului din localitatea Tortomanu, Gheorghe Panait.
Prefectul Danut Culetu a emis ieri o notificare prin care face o serie de mentiuni cu privire la taxele si impozitele adoptate in ultima sedinta pe anul trecut a Consiliului Local Constanta.
Iancu Stavrositu - vicepresedinte, este exponentul unor interese foarte dubioase, fiind omul de legatura al prefectului Danut Culetu, prefect care se afla intr-o foarte buna relatie cu presedintele PNL Constanta, Puiu Hasotti, iar sediul PLD Constanta functioneaza intr-un spatiu apartinand familiei Stavrositu-Cusu;
google-analytics.com